magyar english
Helyszín
Megye:
Település:
Időpont:
Időtartam:
Ingyenes:
Típus:
Kulcsszó:
A fenti szempontok közül legalább egy megadása kötelező.
Facebook

Az Aggteleki Nemzeti Park a Facebookon!

 
Natura 2000 területek fenntartási tervei

  NATURA 2000 TERÜLETEK FENNTARTÁSI TERVEI
 
A pályázatot támogatta:


 
Natura2000 bejelentő lap
Gazdálkodók figyelmébe!
 
A Natura2000 területek esetén  kaszálás tervezett időpontját a tevékenység megkezdése előtt legalább 5 munkanappal korábban be kell jelenteni az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóságnál:

3758 Jósvafő, Tengerszem oldal 1.
fax: 48/506-001
 
 
 
Közadatkereső
Kérdőív
Melyik legszebb látogatható barlang az Aggteleki Nemzeti Parkban?
Baradla-barlang
Vass Imre-barlang
Meteor-barlang
Rákóczi-barlang
Béke-barlang
Kossuth-barlang
Nem tudom, még nem láttam mindegyiket...
Közlemény a közérdekű bejelentőrendszer bevezetéséről
 
Az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóságon belül a közbizalom erősítése érdekében közérdekű bejelentő rendszer került kialakításra, amely segítségével a közérdekű bejelentők szóban, írásban és elektronikus úton névvel, vagy névtelenül valamint hátrányos jogkövetkezmények nélkül tehetik meg bejelentéseiket a közérdek sérelmére elkövetett, vagy a közvagyon megcsonkítására vonatkozó esetekről, továbbá az integritási, vagy etikai tárgyú szabálytalanságokról.
   
 
A közérdekű bejelentőrendszer biztosítja a közérdekű bejelentő anonimitását, a hátrányos jogkövetkezmények nélküli önkéntes bejelentési lehetőséget.

Az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság munkatársai a közérdekű bejelentéseiket akadály nélkül megtehetik a bejelentőrendszer segítségével az esetben, ha korrupciós kockázatról (jogtalan előny nyújtásának vagy megszerzésének lehetőségéről) tudomást szereznek, a közérdek sérelmére elkövetett korrupcióról (jogtalan előny nyújtásáról, vagy megszerzéséről) tudomást szereznek, például: hivatali vesztegetés gyanújáról, hivatali vesztegetés elfogadásának gyanújáról, befolyás vásárlásának gyanújáról, befolyással üzérkedés gyanújáról, közhatalommal való visszaélés gyanújáról, közpénzzel való visszaélés gyanújáról, etikai szabálytalanságról tudomást szereznek.

Kérem, hogy a társadalomnak a közszférába vetett bizalma, a tisztesség, az igazság, az esélyegyenlőség, a pártatlanság, az elfogulatlanság érdekében tegyék meg önkéntes közérdekű bejelentéseiket!

Az integritás tanácsadói feladatokat Kovács Attila látja el.
A szóbeli bejelentések fogadása a 3758 Jósvafő, Tengerszem oldal 1. szám, 1. emeleti irodában, a telefonos bejelentések fogadása a 06/48/506-000 telefonszámon történhet meg. Az írásban tett bejelentések az integritás tanácsadónak történő közvetlen átadás, valamint a bejelentések fogadására kialakított anpi.integritas@gmail.com elektronikus címre, továbbá postai úton az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság Integritás 3758 Jósvafő Pf.: 6. alatti címére történő megküldéssel tehetőek.
 
A közlemény letölthető pdf formátumban, ide kattintva.
 
   
 
2015.05.07.
©2005 A KvVM
Természetvédelmi Hivatala
neosoft&design
PageRank Kereső optimalizálás