magyar english
Helyszín
Megye:
Település:
Időpont:
Időtartam:
Ingyenes:
Típus:
Kulcsszó:
A fenti szempontok közül legalább egy megadása kötelező.
Természetvédelmi Őrszolgálat
 Az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság Természetvédelmi Őrszolgálata
 
 
Polgári természetőr jelvény
Facebook

Az Aggteleki Nemzeti Park a Facebookon!

 
Natura 2000 területek fenntartási tervei

  NATURA 2000 TERÜLETEK FENNTARTÁSI TERVEI
 
A pályázatot támogatta:


 
Natura2000 bejelentő lap
Gazdálkodók figyelmébe!
 
A Natura2000 területek esetén  kaszálás tervezett időpontját a tevékenység megkezdése előtt legalább 5 munkanappal korábban be kell jelenteni az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóságnál:
 
 
 
Közadatkereső
Kérdőív
Melyik legszebb látogatható barlang az Aggteleki Nemzeti Parkban?
Baradla-barlang
Vass Imre-barlang
Meteor-barlang
Rákóczi-barlang
Béke-barlang
Kossuth-barlang
Nem tudom, még nem láttam mindegyiket...
» PROJEKTEK » Államreform Operatív Program » Szervezetfejlesztési és intézmény korszerűsítési program végrehajtása az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóságnál
Szervezetfejlesztési és intézmény korszerűsítési program végrehajtása az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóságnál
 

Sajtóközlemény

Szervezetfejlesztési és intézmény korszerűsítési program végrehajtása az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóságnál

2014. július 8.

Az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatósága 23,9 millió forint vissza nem térítendő uniós támogatást nyert az Új Széchenyi Terv Államreform Operatív Program „Szervezetfejlesztési program államigazgatási és igazságszolgáltatási szervek számára" című, ÁROP-1.2.18/A-2013. konstrukció keretében, melyből a „Szervezetfejlesztési és intézmény korszerűsítési program végrehajtása az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóságnál" című projektet valósította meg.

A projekt fő célja az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság hatékonyabb szervezeti működésének kialakítása, a tudásmegosztást támogató és a változásokhoz igazodni képes szervezeti kultúra biztosítása, mely hozzájárul ahhoz, hogy az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság a szűkös létszámkeret mellett és a változó jogszabályi környezetben is eredményesen tudja ellátni feladatait, összhangban Magyary Zoltán Közigazgatás-fejlesztési Program stratégiai céljaival.

A 2013.10.01 és 2014.06.30. között megvalósult projekt keretében az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatósága öt beavatkozási területen (Teljesítménymenedzsment, Folyamatoptimalizálás, Tudásmegosztás, Minőségirányítás, Változáskezelés) fejlesztette az intézményt.

Mindezek eredményeképpen a Nemzeti Park Igazgatóság munkája több ponton is hatékonyabbá válik, hiszen egyértelművé válnak a következő időszak stratégiai célkitűzései és azok teljesülésének mutatói, javul és eredményesebbé válik a szervezeti egységek közötti belső kommunikáció, csökkennek a szervezeti egységek közötti súrlódások, a részlegek egyedi érdekei helyett a nemzeti park prioritásai kerülnek előtérbe. A szervezet munkacsoportjai hatékonyabban tudnak együttműködni, a projektek megvalósítása gördülékenyebb lesz, a vezetőség jobban rálát az egyes kollégák tudásbázisára, erősödik a szervezeten belüli tudástranszfer, és a szakmai fórumok rendszeressé válnak. A projekt megvalósítását követően az ügyfelek/látogatók és a nemzeti park kapcsolata új értelmezést kap, dinamikusabbá válik, és javul a szolgáltatások színvonala, valamint az intézmény lakossági megítélése.

Az elért eredmények jelentős mértékben járulnak hozzá az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság költséghatékony működéséhez.

A projekt azonosítója: ÁROP-1.2.18/A-2013-2013-0029 

A sajtóközlemény letöltéséhez kattintson IDE.

   
 
2021. 02. 23. Oldal nyomtatása
Programnaptár
Természeti események
jan feb már ápr
máj jún júl aug
szep okt nov dec
Magyar Nemzeti Parkok

Világörökség
ANP Turisztikai Honlapja
 
 
 
 
 
 
Programok-Programs
    
Megérkezett!
Időjárás

Találat..
 
©2005 A KvVM
Természetvédelmi Hivatala
neosoft&design
PageRank Kereső optimalizálás