magyar english
Helyszín
Megye:
Település:
Időpont:
Időtartam:
Ingyenes:
Típus:
Kulcsszó:
A fenti szempontok közül legalább egy megadása kötelező.
Természetvédelmi Őrszolgálat
 Az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság Természetvédelmi Őrszolgálata
 
 
Polgári természetőr jelvény
Facebook

Az Aggteleki Nemzeti Park a Facebookon!

 
Natura 2000 területek fenntartási tervei

  NATURA 2000 TERÜLETEK FENNTARTÁSI TERVEI
 
A pályázatot támogatta:


 
Natura2000 bejelentő lap
Gazdálkodók figyelmébe!
 
A Natura2000 területek esetén  kaszálás tervezett időpontját a tevékenység megkezdése előtt legalább 5 munkanappal korábban be kell jelenteni az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóságnál:
 
 
 
Közadatkereső
Kérdőív
Melyik legszebb látogatható barlang az Aggteleki Nemzeti Parkban?
Baradla-barlang
Vass Imre-barlang
Meteor-barlang
Rákóczi-barlang
Béke-barlang
Kossuth-barlang
Nem tudom, még nem láttam mindegyiket...
» Közérdekű adatok » Egyéb közzétételek » Integritás » Integritás tanácsadó
Integritás tanácsadó
 
 
Az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóságon belül a közbizalom erősítése érdekében közérdekű bejelentő rendszer került kialakításra, amely segítségével a közérdekű bejelentők szóban, írásban és elektronikus úton névvel, vagy névtelenül valamint hátrányos jogkövetkezmények nélkül tehetik meg bejelentéseiket a közérdek sérelmére elkövetett, vagy a közvagyon megcsonkítására vonatkozó esetekről, továbbá az integritási, vagy etikai tárgyú szabálytalanságokról.
 
 
A közérdekű bejelentőrendszer biztosítja a közérdekű bejelentő anonimitását, a hátrányos jogkövetkezmények nélküli önkéntes bejelentési lehetőséget.
 
Az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság munkatársai a közérdekű bejelentéseiket akadály nélkül megtehetik a bejelentőrendszer segítségével az esetben, ha korrupciós kockázatról (jogtalan előny nyújtásának vagy megszerzésének lehetőségéről) tudomást szereznek, a közérdek sérelmére elkövetett korrupcióról (jogtalan előny nyújtásáról, vagy megszerzéséről) tudomást szereznek, például: hivatali vesztegetés gyanújáról, hivatali vesztegetés elfogadásának gyanújáról, befolyás vásárlásának gyanújáról, befolyással üzérkedés gyanújáról, közhatalommal való visszaélés gyanújáról, közpénzzel való visszaélés gyanújáról, etikai szabálytalanságról tudomást szereznek.
 
Kérem, hogy a társadalomnak a közszférába vetett bizalma, a tisztesség, az igazság, az esélyegyenlőség, a pártatlanság, az elfogulatlanság érdekében tegyék meg önkéntes közérdekű bejelentéseiket!
 
 
A szóbeli bejelentések fogadása a 3758 Jósvafő, Tengerszem oldal 1. szám, 1. emeleti irodában, a telefonos bejelentések fogadása a 06/48/506-000 telefonszámon történhet meg. Az írásban tett bejelentések az integritás tanácsadónak történő közvetlen átadás, valamint a bejelentések fogadására kialakított integritas@anpi.hu elektronikus címre, továbbá postai úton az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság Integritás 3758 Jósvafő Pf.: 6. alatti címére történő megküldéssel tehetőek.
 
 
   
 
2021. 02. 23. Oldal nyomtatása
Programnaptár
Természeti események
jan feb már ápr
máj jún júl aug
szep okt nov dec
Magyar Nemzeti Parkok

Világörökség
ANP Turisztikai Honlapja
 
 
 
 
 
 
Programok-Programs
    
Megérkezett!
Időjárás

Találat..
 
©2005 A KvVM
Természetvédelmi Hivatala
neosoft&design
PageRank Kereső optimalizálás